Familie Le Saulchoir

Het nieuwe hoofdstuk van Le Saulchoir begint in de zomer van 2017. Hilde, als mater familias, viert haar vijftigste verjaardag op Château Le Saulchoir. De voltallige familie is enorm gecharmeerd door het impressionante kasteel en de stijlvolle tuinen. Voor zoon Anthony is het beslist: “Als ik ooit trouw, trouw ik in Château Le Saulchoir”!

Vier jaar later ontdekt Anthony toevallig dat Château Le Saulchoir te koop staat. Nu bleek dat de toekomst van zijn gedroomde trouwlocatie onzeker was, trommelde hij zijn voltallige familie op om hen een uniek voorstel te doen: “Wat als wij nu eens de Saulchoir overnemen?” En zo geschiedde…

De familie Vandeputte-Claerhout-Viaene wordt gekenmerkt door ondernemerschap, ambitie en perfectionisme. Hilde en Dirk zijn ondertussen 25 jaar een koppel en kunnen al verschillende bloeiende zaken onder hun naam schrijven. Hilde’s zoon en dochter, Anthony en Stephanie Viaene, hebben het ondernemersgen van hun ouders geërfd.

saulchoir feestzaal

“Het zakelijke brein”

Hilde Vandeputte

Hilde neemt de zakelijke kant van Château Le Saulchoir voor haar rekening. Als boekhouder-fiscalist en met een verleden als CEO/CFO van een KMO kennen cijfers geen enkel geheim voor haar. Ze doet de juiste investeringen om Château Le Saulchoir en het bijhorende landgoed te innoveren, zodat het kasteel meegaat met z’n tijd.

“Het manusje-van-alles”

Dirk Claerhout

Dirk beweegt zich achter de schermen, maar onderschat zijn meerwaarde niet! Is er een logistiek probleem, heb je wat extra mankracht nodig of moet er een dringende boodschap gedaan worden? Dan kan je steeds op hem rekenen. Hij weet van alles iets en maakt dan ook onmiddellijk zijn agenda vrij om dringende belangrijke zaken tot een goed einde te laten brengen.

“Het administratief wonder”

Stephanie Viaene

Stephanie houdt van planning, structuur, orde en is misschien iets te perfectionistisch. Alle administratieve paperassen worden minutieus door haar opgevolgd. Daarnaast is ze ook het ideale aanspreekpunt bij stress en paniek. Als professionele coach gaat ze geen enkel moeilijk onderwerp uit de weg, leerde ze met liefde en begrip naar elk verhaal te luisteren en weet ze als de beste op een rustige, gefocuste manier een plan van aanpak te verzinnen.

“De teamleider”

Anthony Viaene

Anthony’s liefde voor Le Saulchoir staat aan de basis van dit unieke familiebedrijf. Hij is een gedreven ondernemer en is vastbesloten om de schoonheid van het domein met iedereen te delen. Op korte tijd heeft hij de nodige ervaring opgebouwd om teams te leiden en oplossings- en doelgericht te denken. Hij zorgt ervoor dat uw feest of event probleemloos verloopt.

Met een glimlach

nl_NLNL