Uw Privéfeest

Een geboorte, pensioensfeest of vijftigste verjaardag: het leven heeft vele mijlpalen, die we samen willen vieren met vrienden en familie. Château Le Saulchoir en haar voltallige team maken van deze belangrijke levensgebeurtenissen een onvergetelijk feest. We verwelkomen u graag op ons exclusief domein, stellen onze zalen en kasteeltuinen ter beschikking en verrassen u en uw gasten graag met onze culinaire verwennerijen. We luisteren graag naar uw wensen én verzorgen uw feest tot in de puntjes.

Uw jubileum

JUBILEUM FEESTZAAL SAULCHOIR

Het hoeft geen zilveren, gouden of diamanten jubileum te zijn: elke huwelijksverjaardag verdient het om gevierd te worden! Nodig vrienden en familie uit op Château Le Saulchoir, en herbeleef uw mooiste dag in een elegant en culinair kader. Haal de oude trouwalbums boven, verras uw gezelschap met jullie huwelijksvideo of en herhaal de openingsdans in bijzijn van kinderen en kleinkinderen,… ons team verzorgt deze speciale dag tot in de puntjes. Ontdek onze talrijke menuopties om van jullie huwelijksverjaardag een culinair hoogstandje te maken, of neem gerust contact met ons op voor een meer op maat gemaakte formule.

JUBILEUM FEESTZAAL SAULCHOIR
doopfeest babyborrel feestzaal

Uw doopfeest of babyborrel

doopfeest babyborrel feestzaal

De geboorte van uw kleine spruit moet gevierd worden! Een traditioneel doopfeest of een trendy babyborrel: Château Le Saulchoir is het perfecte feeërieke decor om jullie zoon of dochter aan familie en vrienden voor te stellen. Ontvangt u uw gasten liever ’s morgens voor een royaal babyontbijt, of kiest u liever voor een hapje en een drankje tijdens een namiddagreceptie in onze tuinen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ontdek de populairste babyborrel formules, of neem contact met ons op voor een babyfeestje op maat.

Uw verjaardag

feestzaal verjaardag pensioensfeest

Van een stijlvolle borrel tot een spetterend feest, in Château Le Saulchoir maken we van uw verjaardag een onvergetelijke gebeurtenis. Want wat is er magischer dan uw verjaardagskaarsjes uitblazen in een prachtige historische setting? Of u nu gezellig wilt borrelen met goede vrienden, uitgebreid wenst te dineren met familie of een nieuwe voordeur wenst te vieren met een groots themafeest, wij denken graag met u mee om er een uniek verjaardagsfeest van te maken. Ontdek snel onze verschillende verjaardagsformules, van een klassiek gangendiner tot een feestelijk walking dinner. Of neem gerust contact met ons op, om uw verjaardag te vieren met een culinaire invulling op maat.

feestzaal verjaardag pensioensfeest

Onze momenten

nl_NLNL