Uw bedrijfsevenement

Te midden van een serene omgeving biedt Château Le Saulchoir de ideale locatie voor bedrijfsevenementen die rust en stijl combineren. Onze veelzijdige ruimtes, omringd door groene landschappen, zijn perfect afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bijeenkomst. Of je nu een inspirerende vergadering, een productlancering, een elegant zakelijk diner, een banket, een netwerkevenement, een seminarie, een teambuilding, een personeelsfeest, een pop-up evenement, tv-opnames, of zelfs een modeshow plant, wij hebben de ideale setting om jouw visie tot leven te brengen.

De perfecte setting voor jouw bedrijfsevenement

Bij Château Le Saulchoir geloven we dat culinaire ervaring een integraal onderdeel is van elk geslaagd bedrijfsevenement. Ons toegewijde cateringteam, onder leiding van getalenteerde chef-koks, staat klaar om gastronomische hoogstandjes te creëren die naadloos aansluiten bij de sfeer en het thema van jouw evenement. Of het nu gaat om een informele brunch, een uitgebreid diner of een verfijnde netwerkreceptie, wij zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Ons professionele team is er om je te ondersteunen bij elke stap van de planning. Vanaf het allereerste overleg tot de laatste minuut van jouw evenement, streven wij naar perfectie. Onze ervaring en toewijding stellen jou in staat om te genieten van het evenement, terwijl wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering.

Wat Château Le Saulchoir onderscheidt, is niet alleen de rustieke charme van de omgeving, maar ook de uitgebreide parkeervoorzieningen. Met een ruime privé parking en de mogelijkheid om maar liefst 200 auto’s te accommoderen, bieden wij niet alleen een vredige omgeving maar ook praktisch gemak voor al jouw gasten.

Teambuilding - Buffet - le Saulchoir

Versterk de synergie in uw team

teambuilding sport jeppa le saulchoir

Bij Château Le Saulchoir gaan we verder dan een gewone evenementenlocatie. Samen met Jeppa Sport, experts in teambuilding, bieden we op maat gemaakte en boeiende teambuildingactiviteiten. Of je nu avontuurlijke buitenactiviteiten, interactieve workshops of aangepaste spellen zoekt, Jeppa Sport zorgt voor een naadloze integratie in jouw bedrijfsevenement bij Château Le Saulchoir.

Wij streven ernaar om jouw bedrijfsevenement te transformeren in een katalysator voor teamontwikkeling en plezier. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe onze samenwerking met Jeppa Sport jouw teambuildingervaring naar nieuwe hoogten kan tillen. Wij zijn er om jouw bedrijfsevenement onvergetelijk te maken en tegelijkertijd de teamgeest binnen jouw organisatie te versterken.

Neem zeker een kijkje op de website van Jeppa Sports en ontdek welke activiteiten wij jullie kunnen aanbieden. 

Bij Château Le Saulchoir streven we ernaar om een veelzijdige en gastvrije omgeving te bieden, waar jouw evenement de perfecte balans vindt tussen professionele efficiëntie en stijlvolle ontspanning.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe Château Le Saulchoir jouw evenement tot een onvergetelijk succes kan maken.

Onze momenten

nl_NLNL